Nederlands
 • Nederlands
 • English
Offerteaanvraag

Camper & Caravan laten reinigen & detailing op locatie 

Bent u op zoek om het interieur van uw camper & caravan te laten reinigen en gedetailleerd te hebben bij u thuis of op uw bedrijfslocatie in de regio Antwerpen of de omliggende gebieden? ProCleanDetailing helpt u graag om het interieur van uw mobilhome te reinigen. We zijn bereid om overal in België te reizen om u de beste detailingservices tegen betaalbare tarieven te bieden. 

Wij begrijpen dat uw motorhome meer is dan alleen een voertuig. Het is uw thuis weg van huis, en de plek waar u tot rust wilt komen tijdens een welverdiende vakantie. 

Bij ons kunt u weer ontspannen!

OFFERTEAANVRAAG

Camper & Caravan Detailing voor particulieren

Wij begrijpen dat liefhebbers van mobilhomes willen dat hun voertuigen er fantastisch uitzien. Daarom bieden we detailing van campers en caravans voor particuliere eigenaren. Onze experts zorgen voor een grondige reiniging van alle interieurelementen van uw RV of motorhome. Van de cockpit tot aan de slaapkamer, van de ramen tot aan de kussens, zal alles tot in de kleinste details grondig worden schoongemaakt. Wanneer u uw caravan of camper laat reinigen, zorgen wij ervoor dat uw voertuig fris en schoon is, zodat u met een gerust hart weer op vakantie kunt gaan!

OFFERTEAANVRAAG

Camper & Caravan laten schoonmaken voor bedrijven

Ook als u eigenaar bent van een camper-of caravanverhuurbedrijf, kunt u uw caravans en campers laten reinigen op locatie. Uw klanten zullen hoge verwachtingen hebben als het gaat om de netheid van hun vakantieverblijf. Bij ProCleanDetailing hebben we ook ervaring met RV Detailing en het schoonmaken van motorhomes voor bedrijven. We hebben professionele reinigingsmiddelen waardoor we ervoor kunnen zorgen dat elke mobilhome er weer nieuw uitziet. Zo kunt u uw klanten de vakantie geven die ze verdienen. Zo blijven zowel u als uw klanten tevreden.

OFFERTEAANVRAAG

Wat kunt u verwachten van de interieurreiniging van uw mobilhome?

Bij ProCleanDetailing zorgen we voor een grondige reiniging van elk aspect van het interieur van uw mobilhome. Wanneer u ervoor kiest om uw camper of caravan professioneel te laten reinigen, omvat dit een uitgebreide aanpak. Langdurige blootstelling aan stof kan allergieën veroorzaken, zoals hoesten, oogirritatie en niezen. De keuken en het toilet zijn ideale zones voor de opbouw van bacteriën en kunnen zich gemakkelijk verspreiden in uw voertuig. Het is belangrijk om uw motorhome in optimale staat te houden. Dit helpt niet alleen met de kuisheid, dit bevordert ook het comfort. Het regelmatig reinigen van uw camper of caravan zorgt ervoor dat u met een gerust hart op vakantie kunt gaan. Onze detailers kunnen u met het volgende helpen

Cockpit detailing 

Ervaar een brandschone rijo mgeving na onze reiniging. Het leer, de plastic en het rubber zullen er weer goed uitzien. Daarnaast zullen we ook het plastic, rubber en leer verdedigen tegen schadelijke zonlichten. Onze professionele cockpitdetailing zal ervoor zorgen dat elke bedieningsvlak in de cockpit grondig wordt gekuist laat geen oppervlak van uw cockpit ongereinigd.

Zetels & kussens reinigen

De zetels en kussens in uw caravan moeten zeer grondig worden schoongemaakt! Wanneer u gaat reizen met een caravan of camper, bent u vaak weken weg. Stof, vuil en vetophopingen dringen in de textuur van uw zetels en kussens. Als u uw caravan wilt opfrissen voor uw volgende reis, is het verstandig om ook de kussens van uw caravan grondig te reinigen.

Kookruimte & Kasten

Onze professionele reiniging geeft uw kookruimte en kasten een frisse start en zorgt voor een brandschone keuken en kookruimte in uw motorhome. Deze moeten grondig gereinigd en gedesinfecteerd worden om verspreiding van pathogenen te voorkomen, zodat u kunt genieten van een verblijf en uw eten kunt koken in een nette kookruimte. Olie- en vetresten worden verwijderd.

Koelkast & ramen schoonmaken

Voordat u op vakantie gaat, is het ook belangrijk dat de ramen en de koelkast van uw caravan of camper goed wordt schoongemaakt. Bacteriën van het toilet en de kookplaats kunnen in uw koelkast en op uw ramen terechtkomen. Uw ramen en koelkast schoonmaken voorkomt dat virussen zich ophopen en verspreiden. Geniet van uw maaltijden met een goed uitzicht in een hygiënische omgeving.

Motorhome Matras Schoonmaken

Het is belangrijk dat de matrassen in uw camper ook goed worden gereinigd, u wilt goed kunnen uitrusten als u op vakantie met uw caravan of camper gaat. Wij zorgen er voor dat de matrassen in uw motorhome goed worden gekuist met professionele schoonmaakmiddelen zodat u met een gerust hart naar bed kunt gaan na een lange reis. Het matras van uw mobilhome zal er weer proper uitzien!

Toilet en badkamer reinigen

Onze professionele aanpak zorgt voor een grondige reiniging van het sanitair in uw caravan, camper of RV. Geniet van een frisse en hygiënische toiletruimte en badkamer, waarbij wij hardnekkig vuil en onaangename geuren verwijderen, zodat u comfortabel en schoon kunt reizen. Kies voor hygiëne en comfort met onze professionele reinigingsdiensten van uw caravan of camper.

 Redenen waarom u voor ProCleanDetailing moet kiezen

Wij komen op tijd 

We begrijpen dat uw tijd kostbaar is. We zullen stipt op tijd zijn!

U krijgt een fantastische deal

We bieden de allerbeste prijs voor topkwaliteit!

Plan eenvoudig een afspraak

U krijgt snel een offerte van ons naar u toegestuurd!

Kies voor de dieptereiniging 

De reiniging zal gebeuren met de beste schoonmaakmiddelen!

Wij denken aan het milieu

We beschermen het milieu met ecologisch verantwoorde middelen.

U hoeft zich geen zorgen te maken 

Al onze werknemers hebben de laatste trainingen gevolgd!

Waarom is ProCleanDetailing de beste camper- & caravan reininigingfirma? 

We zetten ons 100 procent in voor ons werk

Als u op zoek bent naar een bedrijf dat uw caravan of camper aan huis reinigt dan wilt u professionals. U kunt bij ons uw caravan laten schoonmaken zonder u zorgen te maken!

Wij volgen de laatste trainingen

Wij zijn gecertificeerd en volgen de nieuwste trainingen en opleidingen om ervoor te zorgen dat uw caravan er na de schoonmaak uitziet als nieuw.

Onze medewerkers staan bij ons voorop

Zonder goede medewerkers kunnen wij geen goede resultaten leveren. Daarom is het belangrijk voor ons dat onze medewerkers de laatste opleidingen hebben gevolgd.

Wilt u het interieur van uw motorhome laten reinigen?

Met ProCleanDetailing kunt u weer genieten van uw motorhome!
OFFERTEAANVRAAG

Veelgestelde vragen over caravan- of camper detailing

Waarom zou ik de binnenkant van mijn caravan moeten schoonmaken?

Het is erg belangrijk om uw caravan of camper te laten detailleren, omdat dit zorgt voor bescherming en ervoor zorgt dat deze in goede staat blijft. Of u nu een bedrijf bent dat caravans of campers verhuurt of verkoopt, of als u gewoon uw camper voor een vakantie wilt gebruiken, een grondige schoonmaak en detailing kunnen echt het verschil maken.

Waar kan ik mijn camper of caravan laten detailleren?

We komen bij u thuis of bij uw bedrijf om uw caravan of camper schoon te maken in de provincies Antwerpen, Oost-Vlaanderen, Vlaams-Brabant en Limburg, bij u thuis of bij uw bedrijf. 

Hoe lang duurt het om mijn caravan of camper te laten detailen?

Het detailen van een motorhome, caravan of camper duurt gemiddeld 10 uur, oftewel een werkdag. 

Hoe vaak moet ik mijn camper of caravan laten schoonmaken?

Het schoonmaken van uw campers en caravans is erg belangrijk. Wanneer u uw caravans verhuurt moet u na elk gebruik een basisreiniging laten doen, en elke 6 maanden een dieptereiniging. Wanneer u ze koopt of verkoopt, raden wij aan om interieur detailing te laten uitvoeren. Wanneer u uw mobilhome voor vakanties gebruikt als particulier, is het het beste om elke 3 jaar een dieptereiniging en interieurdetailing te laten doen.

Is jullie schoonmaakproces ecologisch verantwoord?

Het milieu is voor ons erg belangrijk, daarom gebruiken we alleen milieuvriendelijke producten om uw camper of caravan schoon te maken. 

Wat heb ik nodig voor mijn afspraak?

Het is belangrijk dat u de ruimte bezit of toestemming heeft van de eigenaar, aangezien we de service niet kunnen uitvoeren op openbare plaatsen (openbare of bedrijfseigen parkeerplaatsen). Zorg ervoor dat we toegang hebben tot warm water en elektriciteit. Maak kasten en andere opbergruimtes leeg. De voorwerpen die we tegenkomen tijdens het reinigingsproces worden in een afgesloten zak geplaatst.

Geven jullie zakelijke- of groepskortingen?

Voor grote zakelijke klanten die een vloot van caravans of campers willen laten schoonmaken kunnen wij aantrekkelijke prijzen bieden. Als u en uw buur tegelijkertijd uw caravan of camper willen laten schoonmaken, kunnen we ook een korting aanbieden. Neem contact met ons op als u graag meer wilt weten. 

Kunnen jullie alle vlekken verwijderen van de bekleding van mijn caravan?

Wij kunnen vaak alle vlekken verwijderen uit een caravan of camper. Helaas is dit niet altijd mogelijk. Wanneer een kop koffie of een frisdrank een vlek heeft veroorzaakt die al een lange tijd in de bekleding zit, kunnen we niet altijd beloven dat deze eruit kan worden gehaald door een schoonmaakbeurt. Daarnaast is het ook mogelijk dat de vlek is schoongemaakt met het verkeerde product waardoor de vlek erg lastig te verwijderen is. 

Is er iets dat ik moet doen nadat jullie zijn langs geweest?

Haal nadat we zijn langs geweest de bekleding uit de caravan of camper en zorg ervoor dat deze natuurlijk kan drogen. Sluit de caravan of camper niet compleet af want dit kan voor een rare geur en zelfs schimmel zorgen. 

Moet ik betalen voor het voorrijden?

Aangezien we naar u thuis toe komen om uw caravan of camper te reinigen, rekenen we €1 per minuut aan reiskosten. 

Hoe kan ik betalen voor de reiniging van mijn caravan of camper?

Het betalen voor het kuisen van uw caravan of camper kan gemakkelijk via een QR code, contant geld of via een bankoverschrift. 

Onze tarieven

BASISREINIGING
Vanaf €80/m
Een basis onderhoudreiniging, aanbevolen tussen verhuringen of voorafgaand aan, of na een reis.
 • Voorrijkosten ×
 • Stofzuigen
 • Stoom
 • Cockpit
 • Ramen & Kunststof
 • Keuken & Badkammer
 • Matras & Bekleding×
 • Voeden & Behandeling×
 • Bescherming×
GRONDIGE REINIGING
Vanaf €110/m
Een grondige reiniging, aanbevolen eenmaal per jaar of als het meer dan een jaar niet is schoongemaakt.
 • Voorrijkosten ×
 • Stofzuigen
 • Stoom
 • Cockpit
 • Ramen & Kunststof
 • Keuken & Badkammer
 • Matras & Bekleding
 • Voeden & Behandeling×
 • Bescherming×
INTERIEUR DETAILING
Vanaf €150/m
Alles wordt tot in de puntjes gereinigd. Aanbevolen voor verkoop of aankoop van een motorhome.
 • Voorrijkosten ×
 • Stofzuigen
 • Stoom
 • Cockpit
 • Ramen & Kunststof
 • Keuken & Badkammer
 • Matras & Bekleding
 • Voeden & Behandeling
 • Bescherming

Testimonials