Nederlands
  • Nederlands
  • English
Offerteaanvraag

Over Ons

Pro Clean Detailing biedt professionele schoonmaak- en detailingsdiensten tegen betaalbare prijzen. Het bedrijf kenmerkt zich door kwaliteit en nauwkeurigheid. Wij zijn gespecialiseerd in interieur reiniging en detailing van auto's, bestelwagens, vrachtwagens, campers, caravans, en boten. Omdat we complete reinigings- en restauratiediensten willen aanbieden, hebben we onze diensten uitgebreid met dieptereiniging van matten, tapijten, zetels, matrassen en verschillende soorten zittingen, waarbij we enkel gebruik maken van de nieuwste professionele apparatuur en milieuvriendelijke reinigingsoplossingen. We zijn enthousiast over wat we doen, het zal niet lang duren voordat onze klanten zien hoe gepassioneerd we zijn.

We houden van ons werk

Wij behandelen elk voorwerp dat wij schoonmaken met veel zorg, alsof het van ons is. Daarom is elke schoonmaakdienst die wordt uitgevoerd door een van onze technici een garantie dat de dienst wordt uitgevoerd met de nodige aandacht voor iedere detail.

Wij leren altijd bij

Omdat de technologie voortdurend in ontwikkeling is, doen wij vaak onderzoek naar de nieuwste schoonmaakmiddelen, -producten en -methoden die beschikbaar zijn in de autodetailing- en reinigingsindustrie voor bekleding, om ervoor te zorgen dat wij voortdurend op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen.

Opgeleid personeel

Ons personeel is uitgebreid en permanent geschoold in materiaal- en productkennis om u de beste oplossing te kunnen bieden voor het reinigen van de stoffen in uw auto of bij u thuis.

WAAROM MET ONS WERKEN?

6 redenen waarom werken met Pro Clean Detailing een goede keuze is

Wij besparen u tijd

Tijd is waardevol voor onze klanten. Wij beantwoorden uw e-mails binnen 24 uur. U hoeft niet te reizen naar een bepaalde locatie, want wij komen naar u toe! Terwijl u bezig bent met iets anders, kunnen wij de dienst uitvoeren. Wij zijn graag punctueel.

Wij besparen u geld

Wij hebben een van de meest aantrekkelijke prijzen op de markt. Onze flexibele prijsstructuur helpt u om het juiste pakket te kiezen, afhankelijk van uw behoeften. Bovendien kunt u een offerte op maat krijgen door een offerte aan te vragen via onze website of e-mail.

Gemakkelijk te boeken

Boeken bij ons is zo simpel als 1, 2, 3. Geef een gewenste datum op via de offerte aanvraag en wij nemen spoedig contact met u op. Indien al onze technici volgeboekt zijn op die datum, zullen wij u op de hoogte brengen van onze vroegst beschikbare data.

Geen dubieuze praktijken

Voordat we een dienst uitvoeren, inspecteren we uw voertuig om te bepalen hoeveel tijd en reinigingsproducten nodig zijn om de dienst uit te voeren. Zodra we een prijs hebben vastgesteld, sturen we u een contract dat moet worden ondertekend. Er zijn geen verborgen kosten of andere onaangename verrassingen.

Een gezond milieu

Onze milieuvriendelijke reinigingsprocedures zijn gebaseerd op warm water en stoom. We gebruiken ook gecertificeerde schoonmaakproducten die veilig zijn voor kinderen en huisdieren. Bovendien reinigen en ontsmetten wij uw voertuigen of bekleding thuis, zodat u en uw gezin in een veilige en gezonde omgeving kunnen leven.

Volledig verzekerd

Voor uw comfort hebben onze werknemers een aansprakelijkheidsverzekering die hen volledig dekt tijdens de werkuren en eventuele ongewenste schade die kan ontstaan terwijl de dienst wordt uitgevoerd. U heeft geen reden om u zorgen te maken. U kunt zich ontspannen terwijl u weet dat uw product in professionele handen is.

Uw auto verkopen? Maak gebruik van de auto interieurreiniging

 

Een van de dingen die ons maken tot wie we zijn, is het vermogen om openhartig, eerlijk en betrouwbaar te zijn. Hier zijn een paar dingen die klanten moeten weten:

Eenmalig dienst vs. een jaarcontract

Een boeking voor een eenmalige dienst geeft u een duidelijk beeld van onze diensten. Ongeacht wat u wilt laten reinigen, een periodieke reiniging verlengt de levensduur van uw voertuig of bekleding. Een jaarcontract heeft verschillende voordelen, zoals prioriteit bij het boeken, lagere prijzen, en het kiezen van specifieke data en uren waarop u uw voertuig wilt laten poetsen of uw bekleding wilt laten reinigen. Zo kunt u het hele jaar door ontspannen in de wetenschap dat wij de reiniging voor onze rekening nemen.

 

Werkomgeving 

Aangezien wij naar u toekomen om schoon te maken, vragen wij u te zorgen voor een GRATIS parkeerplaats voor onze auto, elektriciteit om onze machines aan te sluiten, warm water en goed licht. Tijdens slechte weersomstandigheden kan het reinigen en detailen van auto's alleen worden uitgevoerd in een garage of een gebouw. Wij kunnen geen auto reiniging en detailing diensten uitvoeren op openbare plaatsen.

 

Transparantie komt van twee kanten.

Wij waarderen uw tijd evenveel als de onze! Omdat geen enkel project hetzelfde is, kennen wij een bepaalde tijd toe op basis van een schatting. Soms is het normaal dat een dienst een beetje minder of een beetje meer tijd in beslag neemt. Nadat u een geschatte prijs heeft ontvangen en een reservering heeft gemaakt bij Pro Clean Detailing, verplicht u zich volgens onze Algemene Voorwaarden om op de dag van de reservering aanwezig te zijn. Op de dag van de reservering komen wij naar u toe om het object te inspecteren. Stel dat het object in een andere staat verkeert dan in eerste instantie werd gepresenteerd, dan zal het ons veel meer tijd kosten dan de toegewezen tijd. Als er tijd is, zal een nieuwe prijs worden vastgesteld, anders kunnen wij de dienst niet uitvoeren. Als u op de dag van de reservering niet op de locatie aanwezig bent, wordt de volledige geraamde prijs in rekening gebracht. U kunt de reservering zonder extra kosten annuleren tot 24 uur voor de afgesproken tijd. 

Op zoek naar een professionele car detailing bij u thuis? 

 

ProCleanDetailing is uw partner!