Nederlands
 • Nederlands
 • English
Offerteaanvraag

Zeteltreiniging - Zetel Laten Reinigen Aan Huis of Bedrijf 

Bent u op zoek naar zetelreiniging in Antwerpen, Oost-Vlaanderen, West-Vlaanderen, Vlaams-Brabant of Limburg? Dan komen wij bij u thuis of bedrijf langs om uw zetels en andere meubilair te reinigen, van Antwerpen tot aan Brussel en van Gent tot aan Hasselt! Wij staan klaar om uw zetels en stoelen professioneel te reinigen op uw locatie, zodat ze er weer als nieuw uitzien.

Het reinigen van uw meubilair is lastig, vooral als hier grondige vlekken in zitten of als het al lange tijd niet is schoongemaakt. ProCleanDetailing worden hardnekkige vlekken op uw zetels of meubilair effectief aangepakt.

OFFERTEAANVRAAG

Wilt u uw Zetel reinigen aan huis?

Zetels zijn een van de meest veelgebruikte meubels thuis. We gebruiken ze voor het lezen van de krant, tv kijken en zelfs eten. Er kan veel misgaan op een zetel, zoals voedselvlekken, huisdierurine of bloedvlekken. Oude urinevlekken en bloedvlekken verwijderen uit zetels en zitbanken is een veelvoorkomend probleem. Deze soort vlekken zijn zeer lastig om zelf uit uw zetel te halen, daarom is het belangrijk dat uw zetels professioneel diep gereinigd worden.

Het is aan te raden om uw bekleding diep te laten reinigen door ProCleanDetailing, zodat ze er weer als nieuw uitzien. Omdat de stoelen en zetels zwaar kunnen zijn, kan een professional bij jou thuis langskomen om de zetelreinigingsdienst uit te voeren.

OFFERTEAANVRAAG

Wilt u Zetel reinigen voor bedrijven, of publieke gebouwen?  

Bedrijven en publieke gebouwen hebben ontzettend veel bezoekers, hierdoor is het niet te voorkomen dat uw zetels, of ander meubilair in uw bedrijf vlekken krijgen. Het is belangrijk dat uw meubels er netjes en presenteerbaar uitziet. Dit helpt met de professionaliteit, en het imago van uw bedrijf. 

Het is belangrijk dat zetels en ander meubilair in uw bedrijf door professionals schoon worden gemaakt. Wanneer u zelf een zetel wilt reinigen, kan er van alles misgaan, zoals schade, en vlekken, aan uw meubilair. 

Door hulp in te schakelen van een bedrijf dat gespecialiseerd is in het professioneel reinigen van meubilair, hoeft u hier zich geen zorgen over te maken.

OFFERTEAANVRAAG

Soorten meubilair die we reinigen

Laten we eerlijk zijn! Huiseigenaren en bedrijven missen de essentiële tools en expertise om diepgaande reiniging van meubels zoals slaapzetels, eetkamerzetels en hoeksalons uit te voeren! Er zijn veel verschillende zetels van diverse stoffen. Elk type stof heeft zijn eigen reeks reinigingsrichtlijnen en beperkingen die gevolgd moeten worden. Het toepassen van een reinigingsmethode die geschikt is voor de ene stof, kan een andere stof beschadigen of doen vervagen. Het gebrek aan training en ervaring kan vlekken verergeren. Het gokken met trial and error is niet gerechtvaardigd. Kiezen voor een vakman om uw zetels grondig en efficiënt aan huis of bedrijf te reinigen, is de verstandigste en voordeligste keuze. Als er een vlek op uw zetel zit, is de kans groot dat we deze kunnen reinigen.

Witte stoffen & lederen zetel laten reinigen

Voor huisdiereigenaren kan het beheren van dierenhaar en incidentele urine op de bank een bekende uitdaging zijn. Kleine levensongelukjes gebeuren bij iedereen - van een gevallen kruimel tot een knoei met koffie of wijn. Alle stoffen en lederen zetels zijn lastig om zelf te reinigen. Gelukkig kunt u met de dieptereiniging van ProCleanDetailing uw lederen en stoffen zetel laten reinigen aan huis.

Stoffen voetenbanken en poefs schoonmaken 

Voetenbanken en poefs zijn natuurlijk fijn om uw voeten op te laten rusten. Het schoonmaken van voetenbanken kan uitdagend zijn, omdat ze na verloop van tijd een aanzienlijke hoeveelheid stof en vuil verzamelen. Aangezien ze de ideale plek zijn voor bacteriën, moet er een diepgaande reinigingsmethode worden gebruikt. 

Alcantara & Suède zetel reinigen 

Alcantara hoekbanken en zetels vallen op vanwege hun buitengewone duurzaamheid en uitzonderlijke weerstand tegen slijtage. Echter, het schoonmaken van Alcantara banken zonder de juiste expertise kan leiden tot onherstelbare schade. Om zo lang mogelijk van jouw Alcantara en suède zetels te kunnen genieten, is het belangrijk om ze ook regelmatig te laten reinigen.

Polyester & Kunstleder zetels kuisen

Bij het kuisen van polyester en kunstleren zetels is nauwkeurigheid essentieel. We komen graag bij u thuis langs om ook deze zetels professioneel te reinigen. Onze experts zorgen voor een grondige en zorgvuldige behandeling, waardoor uw meubels hun oorspronkelijke schoonheid behouden. Vertrouw op ons voor een onberispelijke en duurzame reiniging, direct bij u thuis!

Velours bank reinigen

Luxueuze velours banken zijn een favoriete keuze voor woonruimtes dankzij hun weelderige uitstraling. Het reinigen van een fluwelen bank is eenvoudig, maar zonder kennis kan het riskant zijn. Vermijd direct zonlicht en warmtebronnen tijdens het drogen. Gebruik geen huishoudelijke reinigingsmiddelen met bleekmiddel of ammoniak, om kleurbehoud te garanderen. Vertrouw op onze expertise voor optimale zorg en behoud van uw waardevolle bank!

Chaise longue & Loveseat kuisen 

Chaise longues en Loveseats zijn zeer comfortabele meubelstukken die gespecialiseerde reinigingstechnieken vereisen om hun schoonheid en comfort te behouden. Dit zijn de perfecte plekken voor uw huisdieren om te liggen, wat de ophoping van door huisdieren overgedragen bacteriën bevordert. Zelf kuisen vergroot het risico op het loskomen van de stoffen of schimmelgroei.

Eetkamerstoelen, Bureaustoel & Fauteuils reinigen

Leren en stoffen eetkamerstoelen, bureaustoelen en fauteuils hebben professionele reiniging nodig. Je kunt verleid worden om het schoon te maken met azijn, bakpoeder of alcohol, maar net zoals bij ander meubilair is dat een riskante gok. Het is essentieel om de reinigingsinstructies van de fabrikant te volgen, maar zelfs dan, zonder het juiste materiaal, zal het niet goed lukken.

Theaterstoelen en bioscoopstoelen 

Een bioscoop of theater is een magische plek, maar de stoelen kunnen vies en plakkerig worden. Voor bioscoopstoelen vormen gemorste frisdrank een van de grootste problemen. Dit laat eigenaren zich afvragen hoe ze het stoffering moeten reinigen. Of het nu gaat om het schoonmaken van bioscoopstoelen of gewoon een 'man cave', zijn de stoom- en injectie-extractie reinigingsmethoden vereist.

Autostoelen reinigen 

Autostoelen zijn als een magneet voor vuil op plekken. Een auto is vaak een mobiele woning, waarbij vuil, stof, haren en overblijfselen van snacks zich ophopen terwijl je van bestemming naar bestemming racet. Dit fenomeen versterkt zich, vooral wanneer kinderen of huisdieren de reis vergezellen. Om dit aan te pakken, is het essentieel om stoffen en lederen autostoelen te reinigen.

Waarom zou u ervoor kiezen om uw zetel professioneel door ons te laten reinigen?

U bespaart tijd

Tijd is geld! Plan snel een afspraak in! We zijn altijd punctueel!

U bespaart geld

We hebben een van de aantrekkelijkste prijzen op de markt!

U kunt eenvoudig boeken

Ontvang uw offerte binnen 24 uur.

U krijgt professionele reinigen

We hebben krachtige apparatuur en ervaren technici.

U helpt het milieu

We gebruiken milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen!

U heeft gemoedsrust

Onze werknemers zijn volledig verzekerd!

Waarom is ProCleanDetailing de beste zetelreinigingsfirma?

We voeren ons werk met passie uit

Natuurlijk wilt u voor deskundigen kiezen als het gaat om het reinigen van stoffen zetels. Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Maar dat is niet alles; we hebben ook een passie voor ons werk. Elke lederen of stoffen zetel die wij schoonmaken, wordt door ons behandeld alsof het van onszelf is.

We blijven altijd leren

Technologie blijft voortdurend evolueren, en dat geldt ook voor ons. Daarom zijn wij altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen met betrekking tot de modernste producten, technologieën en methoden voor zowel zetelreiniging aan huis als elders.

Wij investeren in onze medewerkers

In het hart van elk succesvol bedrijf ligt zijn personeel. Daarom geven wij voorrang aan continu training voor ons personeel. Ons team voor bankreiniging zorgt ervoor dat we voortdurend eersteklas diensten leveren aan onze gewaardeerde klanten. Uw tevredenheid is ons ultieme doel.

Wilt u ook meubelreiniging aan huis?

Vernieuw uw zetels met onze magische schoonmaakdiensten.
OFFERTEAANVRAAG

Veelgestelde vragen over het reinigen van zetels

Heeft u nog vragen over het reinigen van zetels of over het reinigen van uw meubilair? Bekijk hieronder de antwoorden op de meestgestelde vragen. 

Biedt u zetel reinigen in Antwerpen aan?

Zeker weten, en dat is nog niet alles! Wij bieden onze diensten aan door heel België: Leuven, Hasselt, Luik, Brussel, Namen, Dinant, Charleroi, Bergen, Kortrijk, Gent, Brugge. Met onze reiskosten van slechts 1€ per minuut is het voordelig, vooral als u meerdere meubelstukken wilt laten reinigen. We raden u aan om al onze schoonmaakdiensten te bekijken, aangezien we voor grotere aanvragen geen reiskosten in rekening brengen.

Zijn de middelen die jullie gebruiken veilig?

We maken alleen gebruik van veilige en milieuvriendelijke schoonmaakproducten. Als u huisdieren of kinderen heeft, hoeft u zich dus absoluut geen zorgen te maken. De producten die we gebruiken voor het kuisen van meubilair zorgen ook niet voor irritatie. 

Zal mijn zetel geen enkele vlek meer bevatten?

We doen altijd ons uiterste best wanneer we langskomen om uw meubilair te reinigen. Helaas kunnen we geen garantie bieden dat alle vlekken compleet verdwenen zijn. Dit komt doordat er veel factoren zijn die meespelen bij het reinigen van zetels, zoals de stof, de ernst van de vlek, en hoe lang de vlekken al in het meubilair zitten. 

Hoeveel kost het om mijn zetel te laten reinigen?

Dit hangt natuurlijk af van de situatie, de stof en de grootte van het meubilair dat u wilt laten reinigen. Het is natuurlijk een stuk goedkoper dan het vervangen van een meubilair. U kunt makkelijk een offerte aanvragen via onze website, om achter de exacte prijs van het reinigen van uw zetel te komen. 

Waarom moet ik mijn zetel laten reinigen?

Er zijn meerdere redenen waarom u zetel moet laten reinigen. Als het een zetel in uw woonkamer is, kan het zijn dat u mensen over de vloer krijgt, het is dan netjes dat uw meubels er schoon en netjes uitzien. Het reinigen van de zetels in uw bedrijf zorgt ervoor dat uw imago bij nieuwe klanten verbeterd, en ziet er ook veel professioneler uit. 

Hoe lang duurt het meubelreinigingproces?

Dit verschilt erg van situatie tot situatie. In sommige gevallen wanneer er een dieptereiniging van uw meubilair nodig is, kan het langer duren. 

Zal zetelreiniging mijn bedrijf verstoren?

We zijn ook open buiten gebruikelijke werkuren, na 18:00 uur ‘s avonds, en in het weekend. Flexibiliteit is een van onze kenmerken, stuur ons een e-mail en we zorgen ervoor dat we uw meubilair kunnen reinigen op een moment dat het uw werk niet verstoord. 

Hoe lang moet ik wachten voordat ik de zetel kan gebruiken?

Na het schoonmaken van uw zetel raden we u aan om de zetel zeker 6 tot 12 uur niet te gebruiken. Op deze manier haalt u het meeste uit de reiniging. Om het droogproces sneller te laten verlopen, is het belangrijk dat u uw ramen openhoudt. 

Hoe vaak moet ik mijn zetel laten reinigen?

Het wordt aanbevolen om uw meubels elke 12 maanden te laten reinigen.

Zal er een geur zijn na het stoffen zetel reinigen?

De bank zal fris ruiken nadat de service is uitgevoerd. Als er te veel vochtigheid is en het droogproces langer duurt, kan er een vreemde geur ontstaan. Zorg ervoor dat de ramen openstaan en het drogen sneller gebeurt dan 12 uur.

Moet ik het schoonmaakgebied voor uw komst klaarmaken?

Het wordt ten zeerste aanbevolen om plastic folie onder de stoelen te leggen om uw vloer te beschermen. Onbehandelde houten vloeren en natuursteen kunnen worden beïnvloed door kleine druppels van onze reinigingsmiddelen. Daarnaast dienen elektronische apparaten 2 m van het schoonmaakgebied te worden verplaatst. Er moet 1 m afstand tussen de muren zijn zodat we vrij kunnen bewegen. Let op dat het de verantwoordelijkheid van de klant is om het schoonmaakgebied voor te bereiden, aangezien we geen meubels zullen verplaatsen.

Hoeveel kost het voorrijden?

Omdat we bij u thuis komen om uw meubels te reinigen, rekenen we €1 per minuut aan reiskosten. Daarnaast brengen we ook parkeerkosten in rekening wanneer er geen parkeerplaatsen beschikbaar zijn.

Hoe betaal ik voor zetelreiniging?

U kunt het bedrag van uw zetelreiniging makkelijk via een QR-code, overschrijving of content geld betalen. 

Onze tarieven

Stoelen
Vanaf 15€/stuck
 • Voorrijkosten ×
 • Stofzuigen
 • Vlekbehandeling
 • Borstelen
 • Vuilextractie
Stoffen Zetel
Vanaf 25€/zitplaats
 • Voorrijkosten ×
 • Stofzuigen
 • Vlekbehandeling
 • Borstelen
 • Vuilextractie
Lederen Zetel
Vanaf 30€/zitplaats
 • Voorrijkosten ×
 • Stofzuigen
 • Vlekbehandeling
 • Borstelen
 • Lederverzorging

Testimonials