Nederlands
 • Nederlands
 • English
Offerteaanvraag

Tapijtreiniging - Tapijt Laten Reinigen Aan Huis of Bedrijf

Bent u op zoek naar een betrouwbare service voor uw tapijtreiniging? Kijk niet verder! ProCleanDetailing helpt u uw tapijt professioneel te laten reinigen op locatie, u hoeft dus geen stap te zetten! 

Ons ervaren team van professionals komt langs bij u thuis of bij uw bedrijf in de provincies Antwerpen, Oost-Vlaanderen, Vlaams-Brabant en Limburg. Van Ghent tot aan Hasselt en van Antwerpen tot aan Brussel, we helpen u graag om de vlekken uit uw tapijt te halen, zodat deze er weer uitziet als vanouds.

OFFERTEAANVRAAG

Tapijt reinigen aan huis

Wilt u uw los of vast tapijt laten reinigen aan huis op een eerlijke prijs, maar weet u niet waar u moet beginnen? Met ProCleanDetailing kunt u uw los of vast tapijt professioneel laten reinigen! We begrijpen dat niet alle tapijten naar een bedrijf vervoerd kunnen worden om gereinigd te worden. Daarom komen wij met plezier bij u thuis om zowel uw losse als vaste tapijten te reinigen in de regio Antwerpen en omliggende gebieden.

Vraag een gratis offerte aan en we helpen u graag om een afspraak te maken.

OFFERTEAANVRAAG

Tapijt reinigen voor bedrijven, of publieke gebouwen

De tapijten van bedrijven en winkels last van zware passage, waardoor er veel stof in het tapijt komt te zitten. Het kan altijd gebeuren dat een van uw werknemers of bezoekers een tas koffie op het tapijt laat vallen. U wilt dat uw bedrijf er netjes en goed verzorgd uit, vooral als er nieuwe klanten of bezoekers over de vloer komen. 

ProCleanDetailing biedt diepe tapijtreiniging voor tapijten in bedrijven, maar ook in winkels, scholen, musea en gemeentegebouwen. Hierbij wordt er gezorgd dat uw tapijt voor een langere tijd meegaat, waardoor u veel kosten bespaart. Door onze dieptereiniging van uw tapijt blijft het tapijt fit, en uw imago bij klanten of bezoekers wordt verbeterd.

OFFERTEAANVRAAG

Soorten tapijten die we reinigen

Huiseigenaars en bedrijven beschikken niet over het vereiste gereedschap en de vereiste kennis om een tapijt grondig te reinigen! Elke tapijtvezel is uniek, net zoals elke vlek en elke reinigingstechniek anders is. Wat werkt op het ene tapijt, kan mogelijk een ander tapijt beschadigen of verkleuren. Dit vereist kennis. Zonder de juiste opleiding en ervaring is het gemakkelijk om vlekken te verergeren, vezels te bleken, kleuren te veranderen, de pool te rafelen, de rug te scheiden of blijvende schade te veroorzaken. Experimenteren met vallen en opstaan is het risico niet waard. Het is altijd het beste om een gespecialiseerde expert in te huren om uw tapijt zo efficiënt en effectief mogelijk te reinigen.

Mat of vloerkleed reinigen

Wilt u uw mat of vloerkleed laten reinigen? Er kan veel misgaan met uw mat of vloerkleed in uw huis, waardoor u het moet reinigen. Als u huisdieren heeft, is het mogelijk dat u last heeft van haren of urine op uw mat of vloerkleed. Het kan ook zijn dat u eten heeft laten vallen of drank heeft gemorst, zoals koffie en wijn, die u niet gemakkelijk zelf kunt verwijderen. U hoeft zich daar geen zorgen meer over te maken, wij komen langs om uw mat of vloerkleed te reinigen.

Laag- en hoogpolig tapijt reinigen

Een hoogpolig tapijt ondervindt andere vuilproblemen dan een laagpolig tapijt. De hoge pool van een tapijt verhindert effectief stofzuigen en hoopt na verloop van tijd een aanzienlijke hoeveelheid stof en vuil op. Het reinigen van langharig tapijt kan lastig zijn en de juiste reinigingsmethode moet worden gebruikt.

Nylon tapijten schoonmaken

Nylon tapijten zijn een van de populairste keuzes in residentiële tapijten. Met hun superieure weerstand tegen pletten en matten zijn ze door hun uitzonderlijke duurzaamheid en slijtvastheid ideaal voor druk belopen ruimtes. Pogingen om nylon tapijten te schoonmaken zonder enige ervaring kunnen leiden tot blijvende schade.

Polypropyleen vloerkleed professioneel laten schoonmaken

Polypropyleen matten en vloerkleden zijn gemaakt van synthetische materialen. Met hun vlekbestendige eigenschappen zijn polypropyleen tapijten een uitstekende keuze voor huishoudens met kinderen en huisdieren. Voor een grondige reiniging van uw vloerkleed kunt u het professioneel laten schoonmaken.

Oosters of Perzische tapijten reinigen

Het schoonhouden van uw Oosterse of Perzische tapijten kan gevaarlijk en kostbaar zijn als u niet weet wat u doet. Perzische tapijten zijn een prachtige investering, en het verkeerd schoonmaken ervan kan permanente schade veroorzaken. U kunt uw Oosters of Perzisch tapijt laten reinigen door ProCleanDetailing tegen betaalbare kosten. Op deze manier krijgen uw tapijten de zorg die ze verdienen.

Velours tapijten als nieuw

Velourstapijten, ook bekend als fluwelen of pluche pooltapijten, staan bekend om hun dichte en luxueus zachte uitstraling. Door hun duurzaamheid en uitzonderlijk comfort zijn ze een ideale optie voor druk belopen ruimtes zoals woon- en slaapkamers. Om uw velours tapijt er als nieuw uit te laten zien, is het aan te raden om het door een professional te laten reinigen.

Verzorging en onderhoud van wollen tapijt

Wollen tapijten zijn niet alleen visueel aantrekkelijk en duurzaam, maar ze voegen ook een gezellig tintje toe aan de inrichting van uw huis. Hoewel ze over het algemeen weinig onderhoud vergen, kan het reinigen van een wollen tapijt kennis vereisen en mag dit alleen worden gedaan door een professional.

Linnen tapijten verzorging met diepe reiniging

Linnen tapijten worden gemaakt van natuurlijke vezels en hebben doorgaans een lage poolhoogte. Ze bieden een gestroomlijnde, verfijnde look. Linnen tapijten vereisen speciale zorg tijdens het reinigen vanwege hun gevoeligheid. De dieptereiniging van uw linnen tapijten kan alleen worden uitgevoerd door een professional.

Tapijt op trap reinigen

Het reinigen van het tapijt op de trap is belangrijk voor de algemene hygiëne van uw huis of bedrijf. Omdat trappen dagelijks belopen worden, verzamelen ze veel stof, huidschilfers, haren van huisdieren en allergenen.  Een grondige reiniging van uw kamerbrede traptapijt of traplopers verwijdert niet alleen vuil, maar verfrist ook de uitstraling en herstelt de sanitaire staat van uw tapijt op de trap.

Waarom voor ProCleanDetaling kiezen om uw tapijt professioneel te laten reinigen?

U bespaart tijd

Tijd is geld! Plan snel een afspraak in! We zijn altijd punctueel!

U bespaart geld

We hebben een van de aantrekkelijkste prijzen op de markt!

U kunt eenvoudig boeken

Ontvang uw offerte binnen 24 uur.

U krijgt professionele reinigen

We hebben krachtige apparatuur en ervaren technici.

U helpt het milieu

We gebruiken milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen!

U heeft gemoedsrust

Onze werknemers zijn volledig verzekerd!

Wat maakt ProCleanDetailing de beste tapijtreiniging firma?

WE DOEN ONS WERK MET LIEFDE

U wilt natuurlijk voor specialisten kiezen wanneer het om het kuisen van tapijten gaat. Dan bent u bij ons op het juiste firma. Dat is niet het enige, we houden ook van ons werk. We zullen elk tapijt dat wij reinigen, behandelen alsof het van onszelf is.

WE STOPPEN NOOIT MET LEREN

Technologie is in constante ontwikkeling. Wij zijn dat ook. Daarom zijn wij altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen rondom de nieuwste producten, technologieën en methodes voor het schoonmaken van uw tapijt.

WE INVESTEREN IN ONS PERSONEEL

Een bedrijf is niks waard zonder zijn personeel. Daarom investeren wij in de opleidingen van onze werknemers. Onze medewerkers zijn getraind in het schoonmaken van uw tapijt. Hierdoor kunnen wij altijd de beste diensten voor onze klanten leveren.

Wilt u ook uw tapijt laten reinigen?

Laat ons het vuile werk voor u opknappen!
OFFERTEAANVRAAG

Veelgestelde vragen over het reinigen van tapijten

Heeft u vragen? Bekijk hieronder de antwoorden op de meest gestelde vragen over het kuisen van tapijten.

Zijn jullie schoonmaakmiddelen veilig?

Alle schoonmaakmiddelen die wij gebruiken zijn veilig en milieuvriendelijk. We kiezen ervoor om producten te gebruiken die veilig zijn voor huisdieren en kinderen, daarnaast zorgen onze schoonmaakmiddelen niet voor huidirritatie. De schoonmaakmiddelen ruiken ook lekker fris!

Zal elke vlek compleet verdwenen zijn?

We kunnen geen volledige garantie geven voor het verwijderen van alle vlekken uit uw tapijt, maar we doen ons best. Verschillende factoren, zoals het materiaal van het tapijt, de oorzaak en de leeftijd van de vlek, kunnen van invloed zijn op het resultaat. Sommige vlekken kunnen permanente schade aan het tapijt hebben veroorzaakt. 

Wat is jullie schoonmaakproces?

We beginnen het proces met het stofzuigen. Voor tapijten met korte vezels maken we gebruik van stofzuigers met roterende borstels, om al het stof en vuil te verwijderen. 

Als u vlekken in uw tapijt heeft, voeren we een vlekkenbehandeling uit om ervoor te zorgen dat elke vlek op de juiste manier wordt behandeld. Elke vlek reageert anders op het tapijt en als de vezel niet beschadigd is, is de kans groot dat we de vlek uit uw tapijt kunnen verwijderen.

Vervolgens intensiveren we de reiniging, afhankelijk van het tapijt zullen we schrobmachines met borstellen of bonnetpad gebruiken. Dit zal helpen de reinigingsoplossing diep in de vezels te laten doordringen. 

We gaan nog verder door daarna de injectie-extractie methode te gebruiken. Met deze techniek injecteren we warm water met reinigingsoplossing, terwijl het tegelijkertijd ook wordt opgezogen. Dit zorgt voor een diepe reiniging van uw tapijt en helpt het tapijt te herstellen. 

Daarna wordt een tapijthark gebruikt om uw tapijt te borstelen zodat de vezels recht worden en er fris uitzien.

Doen jullie aan reiniging buiten locatie?

Een van de grootste voordelen van het kiezen van ProCleanDetailing, is dat wij uw tapijt reinigen bij u thuis of bij uw firma.

Hoe lang duurt het om mijn tapijt te laten reinigen bij mijn bedrijf?

Hoe lang het reinigen van het tapijt bij uw bedrijf duurt, is afhankelijk van de oppervlakte, de moeilijkheid en de schoonmaakmethode. Vraag een offerte aan voor een precies antwoord.

Zal het reinigen van de tapijten storend zijn voor mijn bedrijf?

Wij zijn open van 8 uur ‘s ochtends tot 8 uur ‘s avonds, van maandag tot zaterdag. Hierdoor kunt u dus gemakkelijk een afspraak inplannen buiten gewone werktijden.

Hoe vaak moet ik mijn tapijt professioneel laten reinigen?

We raden aan om uw tapijt minstens een keer per jaar professioneel te laten reinigen. Hierdoor behaalt u de beste resultaten, en het helpt met verbeteren van de sterkte van de tapijtvezels. 

Wanneer kan ik weer over mijn tapijt lopen na de reiniging?

Na een reiniging van uw tapijt, is het natuurlijk vochtig. Of het nu gaat om een Perzisch tapijt, een normaal tapijt, of een vloerkleed, we raden u aan om 6 tot 12 uur te wachten voordat u over uw tapijt loopt na het reinigen. Er zijn ook andere reinigingsmethoden die we kunnen leveren met een snellere droogtijd, zoals oppervlaktereiniging die veel sneller droogt. Ongeveer in 2 uur. Geef dit aan tijdens de offerteaanvraag.

Is er een “rare geur” na het reinigen van mijn tapijt?

Het is erg belangrijk dat het tapijt na het schoonmaken zo snel mogelijk opdroogt. Nadat u uw tapijt heeft laten reinigen door ons, moet u de ramen in uw bedrijf of huis voor 6 tot 12 uur open laten staan. Als het tapijt meer dan 12 uur de tijd nodig heeft om op te drogen, kan dit leiden tot een tijdelijke geur van nat tapijt. Erger nog, het kan zelfs leiden tot schimmelopbouw.

Moet ik mijn meubels verplaatsen wanneer jullie langskomen?

Ja! Als de meubels niet worden verplaatst, kunnen we alleen de toegankelijke delen van het tapijt reinigen.

Wat moet ik doen nadat jullie zijn langsgekomen?

Nadat u uw tapijt heeft laten reinigen, is het belangrijk om 6 tot 12 uur te wachten voordat u erover heen loopt. Plaats uw meubels niet terug totdat het tapijt volledig droog is en laat uw ramen open om het meeste uit het droogproces te halen. Zo haalt u het meeste uit de reiniging van uw tapijt.

Wat zijn jullie voorrijkosten?

We rekenen 1€/min om naar u toe te komen. Als er geen gratis parkeerplaats beschikbaar is, komen de parkeerkosten erbij. U zult worden geïnformeerd over de prijs tijdens de gepersonaliseerde offerte.

Hoe betaal ik voor jullie diensten?

Nadat de tapijtreiniging is uitgevoerd, kunt u eenvoudig betalen met contant geld, bankoverschrijving of QR-code.

Onze tarieven

1-10 m2
Vanaf 100€
 • Voorrijkosten ×
 • Stofzuigen
 • Vlekbehandeling
 • Borstelen
 • Vuilextractie
11-50 m2
Vanaf 8€/m2
 • Voorrijkosten ×
 • Stofzuigen
 • Vlekbehandeling
 • Borstelen
 • Vuilextractie
51-100 m2
Vanaf 6€/m2
 • Voorrijkosten ×
 • Stofzuigen
 • Vlekbehandeling
 • Borstelen
 • Vuilextractie

Testimonials