Nederlands
 • Nederlands
 • English
Offerteaanvraag

Matras Laten Reinigen - Matrasreiniging Aan Huis & Hotels

Wilt u uw matras laten reinigen aan huis, bij uw hotel of Airbnb? ProCleanDetailing biedt professionele matrasreiniging in Antwerpen, Brussel, Leuven, Gent en de omliggende gebieden, zodat uw matras er weer uitziet als nieuw. Wij bieden aantrekkelijke prijzen voor het reinigen van matrassen, zodat u kunt genieten van uw nachtrust en een heerlijke geur wanneer u gaat slapen. Zweet, urine en bloed zijn enkele van de meest voorkomende hardnekkige vlekken in een matras. Ons team van experts zal bij u langskomen om uw matras te reinigen. Kies voor ons om bacteriën te verwijderen en uw matras te redden. 

OFFERTEAANVRAAG

Matras reinigen aan huis

Onze matrasreiniginsservice aan huis is de beste dienst voor mensen die het druk hebben. We verwijderen vele verschillende vlekken uit uw matras zoals bloedvlekken, koffievlekken of andere vlekken van eten en drinken, zodat u weer een schoon matras heeft. Een schoon matras is essentieel voor een gezonde slaapomgeving. Het zal niet alleen de hygiëne verbeteren, maar ook uw slaapritme. Dit is beter voor uw gezondheid, en helpt ook met ademhalingsproblemen en stof allergiën. Vertrouw op ons voor een grondige matrasreiniging bij u thuis!

OFFERTEAANVRAAG

Matras reinigen voor hotels, ziekenhuizen en zorgcentra

Wij bieden niet alleen onze diensten aan, aan particuliere klanten maar ook aan Airbnb, hotels, ziekenhuizen en zorgcentra. Een schoon en hygiënisch matras is essentieel voor de zorg- en hotelsector. Onze professionele matrasreiniging voor bedrijven komt langs bij u, Zodat uw gasten patiënten en bewoners een gezonde slaapomgeving hebben. De klant is koning, dus het is belangrijk dat uw patiënten, bewoners of bezoekers, een uitstekende nachtrust hebben. Dit helpt met de tevredenheid van klanten waardoor uw bedrijf in een beter daglicht komt. 

OFFERTEAANVRAAG

Soorten matrassen die we schoonmaken

Geen probleem is voor ons te groot, daarom bieden we reiniging voor alle soorten matrassen. U kunt uw pocketvering matras, PU-schuim matras, koudschuim of traagschuim- en vele andere matrassen door ons laten kuisen. Dit is erg belangrijk want u gebruikt uw matras dagelijks, hierdoor kunnen er veel bacteriën ontstaan. Daarnaast is er ook een kans dat u last kan krijgen van bedmijt. Dit kan zorgen voor veel problemen waaronder bultjes en uitslag. Wij zorgen dat uw matrassen grondig worden schoongemaakt. Dit doen we door middel van de injectie-extractie methode, en stoom. Stoom reinigen wordt aangeraden, aangezien het 99% van de bacteriën doodt.

Baby Matras Kuisen

Het matras waar u baby op slaapt, is erg belangrijk om te onderhouden en goed schoon te maken. Het is erg belangrijk voor de gezondheid van de baby om op een schoon matras te slapen. Daarnaast hebben baby’s soms ongelukjes, zoals braken en kakken in bed. Daarom moet ook een baby matras goed worden schoongemaakt voor het welbevinden en de hygiëne van uw baby.

Eenpersoonmatras

Zelfs wanneer u alleen slaapt, is het belangrijk dat uw matras goed wordt gereinigd. Matrassen zijn de ideale omgeving voor bedwantsen omdat ze warmte en voedsel bieden. Aangezien bedwantsen bloed nodig hebben om te overleven, zullen ze bijten en ernstige problemen kunnen veroorzaken. Als u niet weet dat u allergisch bent, kan dit zelfs leiden tot een anafylactische schok. 

Tweepersoonmatras

Vooral als u en uw geliefde samen op een tweepersoonsmatras slapen is het belangrijk dat deze grondig en professioneel wordt gereinigd. Het niet reinigen van uw matras kan namelijk voor veel microscopische wezens zorgen, die de gezondheid van u en uw partner kunnen belemmeren. Het is daarom belangrijk om uw tweepersoonsmatras diep te reinigen.

Camper & Caravan Matras

Tijdens uw vakantie met uw caravan of camper is het belangrijk dat u een schone slaapplek heeft. Daarom bieden we ook matrasreiniging voor campers en caravans. Een lange dag wandelen in de Alpen of de Pyreneeën zorgt voor zweet. Daarnaast valt er ook dode huid van uw lichaam. Het is erg belangrijk om het matras in uw camper of caravan diep te laten reinigen.

Airbnb & Hotel Matras Reinigen

Als u een hotel of een Airbnb heeft is het erg belangrijk om uw matrassen te laten reinigen. Er komen vele bezoekers per jaar die op hetzelfde matras slapen. Daarnaast is slechte hygiëne de meest voorkomende klacht van hotelgasten. Wilt u dat de kamer die u verhuurt goed ruikt? Dan is het belangrijk om de matrassen diep en grondig schoon te maken. 

Ziekenhuis Matrassen Schoonmaken

De matrassen in ziekenhuizen moeten goed worden gekuist. Aangezien veel mensen deze bedden gebruiken. Hierdoor worden er veel bacteriën opgebouwd op deze bedden. Daarnaast zijn er ook veel ongelukken op matrassen in ziekenhuizen. Vlekken van bloed en urine moeten goed worden verwijderd. Daarom is een grondige stoomdieptereiniging van het ziekenhuismatras essentieel. 

Waarom moet u uw matras professioneel laten reinigen bij ProCleanDetailing?

Kostbare tijd wordt bespaard 

Aangezien wij bij u langskomen, kunt u kostbare tijd besparen.

U houdt meer geld in uw zak 

We bieden een van de voordeligste tarieven op de markt.

Afspraken inplannen is makkelijk 

Het plannen van een afspraak is nog nooit zo makkelijk geweest.

Wij hebben deskundige reiniging 

Onze geavanceerde apparatuur wordt bediend door ervaren technici.

De wereld wordt duurzamer 

We maken gebruik van duurzame en natuurlijke oplossingen.

Onze diensten kunt u vertrouwen

Al ons personeel is verzekerd!

Redenen waarom ProCleanDetailing de beste matrasreinigingsfirma is

We houden van ons werk!

Het is belangrijk dat u voor een deskundig team kiest als u uw matras laat reinigen in Antwerpen en omgeving. Daarom is het het beste om voor ProCleanDetailing te kiezen. Wij behandelen elk matras alsof het ons eigen is en doen ons best om alle vlekken uit uw matras te verwijderen!

Onze leergierigheid kent geen grenzen

De matras reinigingsindustrie evolueert voortdurend, dus wij doen dat ook. Onze technici hebben de laatste trainingen en cursussen afgerond. We leren voortdurend over nieuwe producten en methoden om ons werk uit te voeren volgens de hoogste normen.

Voortdurende prestatieverbetering

Het zit in onze bedrijfscultuur om de ontwikkeling van onze werknemers uiterst serieus te nemen. Daarom verzorgen wij trainingen voor ons personeel, wat leidt tot de verbetering van de prestaties van onze werknemers. Dit zal onze klanten altijd ten goede komen, waardoor we betere diensten leveren.

Wilt u ook meubelreiniging aan huis?

Vernieuw uw matras met ProCleanDetailing!
OFFERTEAANVRAAG

Veelgestelde vragen over matrasreiniging

Kuisen jullie matrassen in de regio Antwerpen?

We bieden matrasreiniging aan in Antwerpen, en nog vele andere regio’s in België. We komen bij u langs op locatie om uw matrassen grondig schoon te maken in Leuven, Hasselt, Brussel, Namen, Dinant, Charleroi, Bergen, Kortrijk, Gent en Brugge. 

Hoeveel zijn jullie voorrijkosten?

Onze voorrijkosten bedragen slechts €1,- per minuut. Hierdoor kunt u geld besparen, vooral als u meerdere matrassen wilt laten reinigen. U kunt ook gebruikmaken van onze andere diensten, zodat u een verbeterd kostenplaatje krijgt. Indien er geen gratis parkeergelegenheid beschikbaar is, zullen de parkeerkosten aan de offerte worden toegevoegd.

Zullen echt alle vlekken worden verwijderd uit mijn matras?

Helaas kunnen we niet beloven dat dit altijd het geval is. Het kan zijn dat de vlek al meerdere jaren in het matras zit, of er zijn andere omstandigheden die meespelen. Wij zullen ons uiterste best doen om alle vlekken uit uw matras te verwijderen, zelfs de oude gele vlekken. Als we niet alle vlekken van uw matras krijgen, zal uw matras nog steeds professioneel gezuiverd zijn.

Hoeveel rekenen jullie voor het reinigen van mijn matras?

Dit wordt gerekend per individuele situatie. De status van het matras en de grootte van het matras spelen hierbij een rol. Het vervangen van een matras is natuurlijk duurder dan het laten schoonmaken door ons. Via onze website kunt u een offerte aanvragen, hierdoor kunt u de exacte prijs ontvangen van de reiniging van uw matras. 

Hoe vaak moet ik de matras schoonmaken?

Het is belangrijk om uw matras elke 6 tot 12 maanden te laten reinigen. Als u last heeft van allergieën of bedmijt, is het belangrijk om dit vaker te laten doen.

Hoe lang duurt het reinigingsproces?

Dit hangt natuurlijk af van de situatie. In het algemeen duurt het ongeveer 2 uur om een matras te reinigen. Bloedvlekken of urinevlekken kunnen langer duren om volledig uit een matras te verwijderen. 

Zal het schoonmaken van de matrassen mijn hotel verstoren?

Het schoonmaken van uw matrassen zal uw hotel niet erg verstoren. Let er wel op dat wij de kamers binnen moeten gaan. Daarom is het beter om een dag te kiezen waarop uw hotel weinig bezetting heeft. Bovendien is het erg belangrijk voor uw hotel om uw gasten schone matrassen te geven, en een schoon en hygiënisch hotel bevordert de recensies van uw gasten.

Zijn jullie reinigingsproducten veilig voor huisdieren en kinderen?

We gebruiken milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen zodat uw kinderen of huisdieren niet in gevaar komen. 

Hoe lang duurt het voordat ik mijn matras weer kan gebruiken?

Omdat het een natte schoonmaak is, moet u tijd nemen voordat u het matras weer kunt gebruiken. Gemiddeld duurt het 12 uur voordat het matras weer droog is. Dit kan verschillen per type matras, en de vochtigheid. We raden u aan om het matras met open ramen te laten drogen. 

Helpt het reinigen van mijn matras met allergieën?

Een gezonde slaapomgeving zal niet uw allergieën laten verdwijnen. Dat gezegd hebbende, is het wel mogelijk dat een goede schoonmaak allergieën voor stof en allergieën voor bedmijt vermindert, waardoor u minder last heeft van allergische symptomen.

Hoe kan ik betalen voor jullie diensten?

U kunt makkelijk betalen voor het reinigen van uw matras met contant geld, QR-code of door middel van een bankoverschrijving.

Onze tarieven

Babymatras
Vanaf 20€
 • Voorrijkosten ×
 • Stofzuigen
 • Vlekbehandeling
 • Borstelen
 • Vuilextractie
 • Stoom×
Eenpersoonsmatras
Vanaf 25€
 • Voorrijkosten ×
 • Stofzuigen
 • Vlekbehandeling
 • Borstelen
 • Vuilextractie
 • Stoom×
Tweepersoonsmatras
Vanaf 50€
 • Voorrijkosten ×
 • Stofzuigen
 • Vlekbehandeling
 • Borstelen
 • Vuilextractie
 • Stoom×

Testimonials