Nederlands
  • Nederlands
  • English
Offerteaanvraag

Car Detailing - Mobiele Carwash in Antwerpen

Bent u op zoek naar car detailing in de provincie Antwerpen?

Antwerpen Mobiele Car Wash - Interieurreiniging auto 

Bent u het niet beu om kostbare tijd te verspillen aan het slecht reinigen van uw auto bij uw lokale carwash? Wij waarderen uw tijd en helpen u door een betere car cleaning en detailing op uw locatie aan te bieden. Op deze manier kunt u zich concentreren op de dingen die u graag doet terwijl wij het interieur van uw auto reinigen en detailen. Als u in de volgende steden woont, betaalt u van geen reiskosten: Antwerpen, Aartselaar, Boechout, Boom, Borsbeek, Brasschaat, Edegem, Hemiksem, Hove, Kontich, Lint, Mortsel, Niel, Ranst, Rumst, Schelle, Schilde, Schoten, Wijnegem, Wommelgem, Zwijndrecht, Berlaar, Duffel, Lier, Mechelen, Nijlen, Putte, Sint-Katelijne-Waver, Willebroek, Wijnegem, Wilrijk. Momenteel betaalt u geen reiskosten voor een straal van 15km rond Boechout. Woont u buiten de straal van 15km, dan rekenen wij €0,9/km van onze hoofdzetel naar de door u gekozen plaats, min 15km. Laat uw auto bij u thuis schoonmaken, wanneer u maar wilt. 

 

Campers en Caravans schoonmaken in Antwerpen Regio

Uw mobilhome of caravan heeft, net als uw huis of auto, regelmatig dieptereiniging nodig om deze in een topconditie te houden. Daarom is het schoonmaken van uw mobilhome of caravan essentieel vlak voor een reis.  De binnenkant van de camper schoonmaken is een tijdrovend proces, het vereist specifieke reinigingsproducten en professionele apparatuur om het correct te laten gebeuren. Daarnaast is Camperbekleding dieptereiniging nodig om hardnekkige vlekken en geuren te verwijderen. Wij zullen campers en caravans schoonmaken van A tot Z, het schoonmaken van de bestuurdersruimte, verwijderen van vlekken uit het matras, banken reinigen, de badkamer van de caravan schoonmaken, het schoonmaken van de kookruimte inclusief de kasten en tapijtreiniging. U kunt op ons team rekenen voor een complete professionele caravan of camper interieurreiniging.

 

Detailing van Oldtimers - Klassieke interieurreiniging op uw locatie

Reinigen en detailing van oldtimers is een uitdagend proces dat zorgvuldig en professioneel moet worden uitgevoerd. U moet het interieur van uw Oldtimer zo lang mogelijk in de originele staat houden aangezien de onderdelen van oldtimers moeilijk te verkrijgen zijn. De Oldtimer Detailing is een interieur restauratie procedure waarbij veel aandacht wordt besteed aan het reinigen en behandelen van elk element. De klassieke dieptereigening wordt bij goed weer bij u op locatie uitgevoerd, anders binnen in uw garage.

 

Bent u op zoek naar een professionele reinigingsdienst aan huis voor voertuigen? 

 

Pro Clean Detailing is uw partner!

Vraag een offerte op maat

Geen schoonmaaktaak is hetzelfde! Wij zullen u een offerte maken op basis van uw verzoek.