Nederlands
 • Nederlands
 • English
Offerteaanvraag

Schoonmaakdiensten In Antwerpen

Pro Clean Detailing - Schoonmaakbedrijf Antwerpen

Wilt u het interieur van uw wagen in topconditie houden? Kan uw zetel, tapijt of matras kan wel eens een grondige reinigingsbeurt gebruiken?

 

Autoreiniging en -detailing

De zorg voor het interieur van de auto is net zo belangrijk als die voor de buitenkant. Toch is een oppervlaktereiniging alleen niet genoeg. Gemiddeld twee keer per jaar moet u het interieur van uw auto heel grondig schoonmaken om het er op zijn best uit te laten zien. Het is van cruciaal belang om uw binnenbekleding en leder te beschermen tegen UV-stralen die de binnenkant van uw auto kunnen uitdrogen en verbleken. Door het interieur hygiënisch en schoon te houden, kunt u elke keer weer met plezier in uw auto stappen.

Voor de interieurdetailing van uw wagen zijn gespecialiseerde machines vereist. Het is een delicate behandeling. Onze professionele car detailers zijn daarom opgeleid om u deze dienst te verlenen.

Diensten die wij kunnen uitvoeren:

 • Stofzuigen - Stoelen, tapijten en matten, dakhemel, achterste laadruimte en kofferbak worden gestofzuigd om vuil te verwijderen.
 • Schrobben en borstelen - Dit wordt gedaan om vlekken op vloerkleden en matten te verwijderen
 • Stoom Reiniging - Stoomreiniging is een meer doeltreffende methode om hardnekkige vlekken in tapijten en zetels te verwijderen.
 • Glas Reiniging - De voorruit en de ruiten schoonmaken.
 • Lederen bekleding - Wij gebruiken milieuvriendelijke lederreinigingsoplossingen om alle lederen onderdelen in het voertuig te reinigen.
 • Leder Coating - Wij brengen een coatingoplossing aan die de lederen zetels na het wassen conditioneert om barsten te voorkomen.
 • Dashboard en houtinleg - Met speciale producten en met de hoogste precisie reinigen wij ook het dashboard en eventuele houtinleg in uw wagen. Zo blijft u rijden in stijl.
 • Ozon Behandeling - We gebruiken een Ozon generator om van alle ongewenste geuren af te komen.
 • Parfumeren - We spuiten een deodorant in het interieur van een auto om de auto schoon en nieuw te laten ruiken.

Praktisch:

Bij Pro Clean Detailing vragen we u om alle persoonlijke bezittingen uit uw auto te verwijderen voordat we met het reinigingsproces beginnen. Als we overgebleven persoonlijke bezittingen vinden zullen we deze in een doos doen om ze te beschermen tijdens onze diensten.

Neem vandaag nog contact met ons op om uw professionele auto detailing service te boeken.

 

Matten en tapijten reinigen

Vloermatten en tapijten zijn een spons voor stof en ziektekiemen en kunnen op termijn een hygiënisch risico vormen voor u en uw gezin. Door uw tapijten twee keer per jaar grondig te reinigen houdt u deze fris en gezond.

Ook op kantoor worden tapijten druk belopen met alle gevolgen van dien. Een vuil tapijt aan de ingang van uw zaak geeft meteen een slechte indruk op de klant.

Pro Clean Detailing gebruikt een professionele stoomreiniger gecombineerd met professionele reinigingsproducten die onder hoge druk in het tapijt worden geïnjecteerd. Door het water uit het tapijt te onttrekken nemen we al het vuil en de ziektekiemen weg. Alle tapijtvezels worden intensief gereinigd, bieden de beste hygiëne en zien er weer als nieuw uit.

Op zoek naar een bedrijf voor dieptereiniging van uw tapijt? Pro Clean Detailing is uw partner!

 

Zetels en fauteuils reinigen

In een woonkamer zijn stof, pollen, ziektekiemen, voedselkruimels en vlekken niet te vermijden. Zetels en fauteuils zijn typische oppervlakken waar dit vuil op blijft hangen. Het resultaat zijn vieze, onhygiënische en slecht ruikende meubelen.

Pro Clean Detailing biedt professionele dieptereinigingsdiensten om vuil, vlekken en ziektekiemen te verwijderen, niet alleen van het oppervlak van uw zetel of fauteuil. Door stoom en heet water diep in de stof te injecteren reinigen we ook de binnenkant.

Dankzij onze gespecialiseerde werkwijze ziet uw product er niet alleen als nieuw uit, ook de reiniging van het interieur garandeert een langere levensduur van uw sofa of fauteuil. Onze reinigingsdiensten zijn krachtig genoeg om de diepste vlekken te verzachten of volledig te verwijderen terwijl ze de bekleding van uw meubelen niet beschadigen.

Wilt u uw meubels hygiënisch en schoonhouden? Bel ons vandaag nog voor een afspraak!

 

Matrassen

Als u uw matras niet verzorgt, verzamelt deze veel bacteriën, stof, vuil en ziektekiemen die een zeer slechte invloed hebben op uw slaaphygiëne en algemene gezondheid. Het is een bron van veel allergieën en huidproblemen.

Uw matras absorbeert 's nachts ook veel lichaamsvocht, waardoor nare geurtjes en hardnekkige vlekken achterblijven.

Regelmatige dieptereiniging van uw matras met een professionele stoom- en warmwaterreiniging help tegen het vuil, bacteriën en ziektekiemen. U slaapt weer gezond en uw matras blijft langer fris.

Op zoek naar een professionele matras reiniging aan huis? 

 

ProCleanDetailing is uw partner!

Vraag een offerte op maat

Geen schoonmaaktaak is hetzelfde! Wij zullen u een offerte maken op basis van uw verzoek.